Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Προφυλάξεις για τη συντήρηση του πύργου ψύξης

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-09-16 14:21:44  Hits: 12

Προφυλάξεις για τη συντήρηση του πύργου ψύξης

Ενας. Τα υπολείμματα στον πύργο ψύξης πρέπει να αφαιρούνται τακτικά για να διασφαλίζεται ότι το νερό που εισέρχεται στον πύργο είναι απαλλαγμένο από γράσο και άλλη θολερότητα, διαφορετικά, θα πρέπει να χρησιμοποιείται εξοπλισμός επεξεργασίας και καθαρισμού νερού.


δύο. Για πύργους ψύξης που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, η παροχή ρεύματος πρέπει να διακοπεί, οι ιμάντες πρέπει να χαλαρώσουν και το υπόλοιπο νερό στον πύργο πρέπει να αποστραγγιστεί. Ταυτόχρονα, πρέπει να προστεθεί ένα εξωτερικό κάλυμμα για να αποφευχθεί η είσοδος κλεμμένων αγαθών και ο ήλιος και η βροχή, που μπορεί να προκαλέσουν γήρανση του πύργου νερού.


τρία. Το φαινόμενο ψύξης του πύργου ψύξης επηρεάζεται από την ποσότητα του νερού ψύξης, τη θερμοκρασία του νερού εισόδου, τον τοπικό καιρό και το περιβάλλον. Πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την πραγματοποίηση καθημερινών αρχείων των αλλαγών στις παραπάνω παραμέτρους.


τέσσερα. Όταν ο πύργος ψύξης λειτουργεί, θα πρέπει να το διαχειρίζεται κάποιος και η αιτία θα πρέπει να εντοπιστεί και να εξαλειφθεί εγκαίρως εάν εντοπιστούν προβλήματα.


Προηγούμενος: Προφυλάξεις για τ...

Επόμενο: Οι βασικές παράμε...