Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Ποια είναι η καθημερινή συντήρηση των κινητήρων πύργων ψύξης

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-10-08 09:59:45  Hits: 15

Το εύρος εφαρμογής των κινητήρων πύργων ψύξης γίνεται όλο και πιο ευρύ. Είναι αγαπημένοι για τα πλεονεκτήματά τους, όπως η εύκολη χρήση και ο διπλασιασμός του φόρτου εργασίας. Ωστόσο, οι κινητήρες απαιτούν επίσης συνήθη συντήρηση όπως άλλος εξοπλισμός. Ας μάθουμε για τη συνήθη συντήρηση των κινητήρων παρακάτω:

1. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στον έλεγχο των περιβαλλοντικών συνθηκών του κινητήρα πύργου ψύξης σε συνηθισμένους χρόνους για να αποτρέψετε τη λειτουργία του υπό περιβαλλοντικές συνθήκες που υπερβαίνουν τις επιτρεπόμενες περιβαλλοντικές συνθήκες ·

2. Ελέγχετε τακτικά εάν οι ακροδέκτες της γραμμής διανομής ρεύματος είναι χαλαροί, εάν τα εξαρτήματα στο θάλαμο έχουν αποχρωματισμό, καμένη μυρωδιά, υπερθέρμανση κ.λπ., εάν υπάρχουν μη φυσιολογικά φαινόμενα.

3. Καθαρίζετε τακτικά τη σκόνη της μίζας για να αποφύγετε να επηρεαστεί η απαγωγή θερμότητας, αποτρέποντας τη ζημιά στον κινητήρα του πύργου ψύξης λόγω υπερβολικής αύξησης της θερμοκρασίας και επίσης αποφύγετε διαρροές και ατυχήματα βραχυκυκλώματος που προκαλούνται από τη συσσώρευση σκόνης. Ο καθαρισμός σκόνης μπορεί να γίνει με στεγνή βούρτσα, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ανατίναξη δέρματος και αναρρόφηση ηλεκτρικής σκούπας. Για μεγάλα κομμάτια βρωμιάς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονωτική ράβδος για την απομάκρυνση της βρωμιάς.

4. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στη λειτουργία του κινητήρα πύργου ψύξης σε συνηθισμένες ώρες. Εάν η ταχύτητα του κινητήρα είναι αργή ή ανώμαλη, πρέπει να επισκευαστεί εγκαίρως και ο κατεστραμμένος κινητήρας πρέπει να αντικατασταθεί εγκαίρως. Εάν το μαλακό εκκινητή χρησιμοποιείται χωρίς κινητήρα, ο θυρίστορ θα υποστεί ζημιά.

5. Εάν ο κινητήρας χρησιμοποιείται σε υγρό περιβάλλον ή είναι επιρρεπής σε συμπύκνωση, πρέπει να στεγνώνει συχνά με υπέρυθρο λαμπτήρα ή στεγνωτήρα μαλλιών για να απομακρύνει την υγρασία για να αποφευχθούν διαρροές ή ατυχήματα βραχυκυκλώματος.

Με τη βελτίωση του επιπέδου παραγωγής, όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν κινητήρες πύργων ψύξης. Για τους κινητήρες, η ποιότητά τους επηρεάζει άμεσα την αποδοτικότητα λειτουργίας των κινητήρων. Η τακτική συντήρηση μπορεί να κάνει καλύτερη χρήση των κινητήρων, δίνοντας έτσι πλήρη απόδοση σε υψηλή απόδοση.


Προηγούμενος: Οι βασικές παράμε...

Επόμενο: No